Marknadsgeneralen har ordet

Dags för festligheter i Olofström. Denna höjdpunkt kan man ju bara inte missa!

Så har då ännu ett år passerat och det har åter blivit dags för vårens verkliga höjd punkt Holje Marknad i Olofström.

Kära marknadsbesökare!

Mitt namn är Maria Sällström och jag är den första kvinnliga marknadsgeneralen i klubbens historia. Vilken ära och så fantastiskt roligt! Att jobba för Lions hjälpverksamhet känns både roligt och meningsfullt och det skulle vara trevligt om fler kvinnor sökte sig till oss.

Vi i Lions Club hälsar er alla varmt välkomna till trevliga marknadsdagar för alla åldrar! Axels Tivoli ser till att barn och ungdomar får häftiga karusellupplevelser. Knallarna har utbud för alla åldrar. Stort utbud av internationella smakupplevelser. Också förstås kaffe och hembakade kakor hos Lions damer. Partyfabriken underhåller (se programmet för de olika dagarna). Alltså bäddat för folkfest! Vårt traditionella ”ankrace” är tyvärr inställt pga att alla ankor förstördes i branden i Komperskulla.

Vi har som vanligt en inträdesavgift av 1 krona och eftersom allt arbete inom Lions är ideellt , så går varenda krona oavkortat till hjälpbehövande. Vi förbättrar livskvalitén för hjälpbehövande lokalt, nationellt och internationellt. Lions fyller 100 år 2017, fantastiskt! I Olofström har vi funnits sedan 1954. Vi har sedan starten skänkt över 7.400.000 kr. WOW! Kika gärna in under vår hemsida för att se var och hur detta fördelas.

Så varmt välkomna till ett förena nytta med nöje på Holje Marknad! En tradition väl värd att bevara. Ett stort tack på förhand för er goda vilja att hjälpa! Stort tack till alla annonsörer i marknadsbladet!

Vi ses på marknaden!

Maria Sällström

Marknadsgeneral 2017